Zomerfeest 2019

Zondag 1 september 2019 ZOMERFEEST AMSTELPARK

Vooraankondiging van het buurtfeest in het Amstelpark. Georganiseerd door bewoners en ondernemers in en om het park. Doe jij mee aan een leuke activiteit en wil je die laten zien, laat het ons weten!
amstelparkvrienden@gmail.com

Het Zomerfeest Amstelpark is er voor alle Amsterdammers, die zich graag laten meenemen in de zomerse schoonheid van het Amstelpark. Het parkfeest biedt een podium aan liefhebbers en professionele kunstenaars, natuurinitiatieven en ambachtslieden die actief verbonden zijn aan het park of omringende wijken. Je kan komen schaken of houtbewerken. Er zijn muzikale optredens, creatieve en groene workshops, demo’s, natuurwandelingen en beeldende kunst. De toegang is vrij.

Het kleinschalige parkfeest is een initiatief van en voor de buurt. De optredens, demonstraties en exposities zijn verdeeld over verschillende plekken in het park, tussen de Orangerie, het Glazen Huis, het Stadshout Paviljoen en het Belgische Paviljoen.
Je wordt verleid al wandelend door het park, van meerdere kunst-, cultuur- en natuurvormen te genieten. Ook de reguliere parkbezoeker kan zich laten verrassen door verborgen parels van en in het Amstelpark. Het programma bestaat uit blokjes van een uur of een half uur, waardoor je kan proeven van verschillende culturele, groene, maatschappelijke en sportieve initiatieven uit de buurt.